Dongguan Dengshi Electronics International Trade Co., Ltd.

Νέα

Πώς να παράγετε καλωδίωση
Χρόνος απελευθέρωσης: 2022-12-07 11:33:49  Hits: 13

how για την παραγωγή καλωδίων καλωδίων

derferent εργοστάσια καλωδίωσης μπορεί να έχει διαφορετικά ονόματα διαδικασιών, αλλά δεν θα αποκλίνουν από τους ακόλουθους κύριους τρόπους διαδικασίας. Παρακάτω είναι η επεξεργασία καλωδίωσης Dengshi',线束生产流程.png


1. Επιθεώρηση υλικού: Ελέγξτε την ποσότητα και εάν υπάρχει κάποια ζημιά και δοκιμάστε εάν όλα τα εισερχόμενα υλικά που απαιτούνται για την καλωδίωση πληρούν το πρότυπο ROHS.

2. Αποθήκευση πρώτων υλών: Αφού περάσει η επιθεώρηση υλικού, θα αποθηκευτεί στην αποθήκη και θα καταχωρηθεί στο σύστημα.

3. Τοποθετήστε μια παραγγελία: Τοποθετήστε μια παραγγελία στην αποθήκη για να ενημερώσετε τον αξιωματικό.

4. Αναθέστε τα υλικά: Ο αξιωματικός της αποθήκης αναθέτει τα υλικά σύμφωνα με την παραγγελία.

5. Συρραζόμενο σύρμα: Κόψτε το καλώδιο στο απαιτούμενο μήκος και αφαιρέστε τη μόνωση του μήκους του καλωδίου στην άρθρωση όπως απαιτείται.

6. Επεξεργασία εμπρός-end: επισήμανση, τοποθετήστε τον σωλήνα συρρίκνωσης και κλπ ...

7. Αποσύρθηκε σύρμα: Χρειαζόμαστε πολλές διαδικασίες, όπως απογύμνωση, κοπή βαμβακιού και αλουμινίου αλουμινίου, πυρήνα κοπής και απογύμνωση.

8. Παρέχιση τερματικού τερματικού: Χρησιμοποιήστε ένα τερματικό μηχάνημα για να συγκολλήσετε την άρθρωση του αγωγού ή τους ακροδέκτες συγκόλλησης και βεβαιωθείτε ότι ο τερματικός δεν παραμορφώνεται./

9. Διαδικασία συναρμολόγησης: Συναρμολογήστε τους συνδέσμους στο καλώδιο.

10.

semi finished Test Product: Χρησιμοποιήστε τη μηχανή ηλεκτρικής δοκιμής για να ελέγξετε την απόδοση της πλεξούδας καλωδίωσης για να εξασφαλίσετε ότι η πλεξούδα καλωδίωσης δεν εμφανίζεται βραχυκύκλωμα, ανοιχτό κύκλωμα, κακή επαφή και κλπ.-

11. Εσωτερική και εξωτερική υπερπήδηση

11. Ηλεκτρικές δοκιμές μετά από υπερπήδηση: Δοκιμάστε την απόδοση των συγκροτημάτων καλωδίων.

12. Επιθεώρηση εμφάνισης: Επισκευάστε το κακό άκρο, ελέγξτε αν το βύσμα έχει βλάψει τον πυρήνα από καουτσούκ, την μπλοκαρισμένη τρύπα, τη συρρίκνωση, την έλλειψη υλικού, το μοτίβο ροής, το κατεστραμμένο σύρμα κλπ.

13. Δοκιμή τελικού προϊόντος: Δοκιμάστε την απόδοση της πλεξούδας καλωδίωσης για να εξασφαλίσετε ότι η πλεξούδα καλωδίωσης λειτουργεί.

14. Πλήρης επιθεώρηση του τελικού προϊόντος: Οι διαστάσεις και οι προδιαγραφές ελέγχου είναι συνεπείς με τα σχέδια.

15. Συσκευασία και σφράγιση: Τοποθετήστε τα καλώδια τακτοποιημένα και τα τοποθετήστε τα στο χαρτοκιβώτιο

above είναι η επεξεργασία καλωδίων στο εργοστάσιο Dengshi, έχουμε ένα πλήρες σύστημα ελέγχου ποιότητας κατά μήκος της επεξεργασίας, κάθε καλώδιο θα είναι 100% πλήρης επιθεώρηση πριν από την αποστολή. Η αξιόπιστη ποιότητα και η ικανοποίηση του πελάτη είναι πάντα η υψηλή προτεραιότητά μας. Ψάχνετε για έναν κατασκευαστή καλωδίωσης καλωδίων; Επικοινωνήστε με την ομάδα Dengshi τώρα!

 

Προηγούμενος: Η μέθοδος σύνδεση...

Επόμενο: No